Pelletkachel

Milieuvriendelijk

~

Veilig

Efficiënt

Hapero

Onafhankelijk van aardgas je huis verwarmen

Met de nieuwste generatie pelletketels is Hapero erin geslaagd om toekomstbestendige technologie in de kleinste ruimte te herbergen. Is je CV-combiketel aan vervanging toe dan is een pelletketel van Hapero zeker het overwegen waard. Je bent dan ook niet meer afhankelijk van aardgas. De vakmensen van Smits Elektro kunnen je uitstekend adviseren of het in jouw situatie mogelijk is om over te stappen op een pelletketel van Hapero.

Vooruitstreven en vernieuwend

Op het gebied van besturingselektronica is Hapero vooruitstrevend. Er wordt niet gewerkt met standaardproducten maar Hapero stelt zèlf de norm voor de toekomstige generatie pelletketels. Dat Hapero toonaangevend is, blijkt wel uit de rendementspercentages van hun producten die lopen van 95,4% tot wel 97,1%.
Ook wat betreft gebruiksgemak is dit direct duidelijk. Met een handig touchscreen is de pelletketel eenvoudig te bedienen en ook de aanvoer van pellets kan geautomatiseerd worden. Het systeem is grotendeels zelfreinigend en ook de aslade hoeft nog maar enkele keren per jaar geleegd te worden.

Een compleet systeem

Wanneer je door Smits Elektro een pelletketel laat installeren, leveren zij het complete systeem. De Hapero pelletketels zijn zeer compact en kunnen dus overal geplaatst worden. Voor de opslag van pellets zijn er verschillende opties van GEOplast. Om binnen geen kostbare ruimte te verliezen, is het plaatsen van een externe tank zeker een optie. Om te besparen op de transport- en opslagkosten is een deelbare bunkervijzel het overwegen waard.

Hoog rendement en lagere CO2-uitstoot

Om je CO2-uitstoot te verminderen zijn er veel mogelijkheden. Helaas zijn veel oplossingen, zoals een warmtepomp, nog erg prijzig en in lang niet iedere situatie toepasbaar. Een pelletkachel of pelletketel om je huis te verwarmen is dan vaak wel een goede optie. De besparing die je doet met een pelletketel is vergelijkbaar met wanneer je een auto op benzine vervangt door een elektrisch auto. Met dat verschil dat de aanschafkosten van een pelletketel vele malen lager zijn. Het rendement op je investering is dus veel hoger.   

Aangesloten bij