particulier

Perfectie in kwaliteit en service, uw vertrouwen waard

Voor betrouwbare elektrotechniek in huis

Een betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek voor uw woning? Dan bent u bij Smits Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij bieden diverse diensten aan, waaronder werktekeningen, installaties, onderhoud, domotica, zonnepanelen, beveiliging, laadpalen, video en audio, pelletkachel en accu’s. Hierdoor kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw elektrotechnische vraagstukken.

Een passende oplossing

Bij Smits Elektrotechniek denken wij graag met u mee en komen wij altijd met een passende oplossing voor uw situatie. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk en wij streven dan ook naar energiebesparende oplossingen waar mogelijk. Zo kunt u niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook besparen op uw energiekosten.

Als erkend installateur voldoen wij aan de huidige normen en kunt u ons vinden op de website van InstallQ. Bij ons kunt u dus rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze technische kennis is up-to-date en wij investeren continu in de opleiding van onze medewerkers, zodat wij u kunnen voorzien van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek.

Wij staan voor u klaar

Maar ook onze service en nazorg zijn van hoog niveau. Wij streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Elektrotechniek is ons vak en uw tevredenheid is onze prioriteit.

Kortom, kiest u voor Smits Elektrotechniek, dan kiest u voor een betrouwbare partner met ruime ervaring en expertise, die u kan voorzien van een totaaloplossing voor al uw elektrotechnische vraagstukken. Wij staan graag voor u klaar en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten of wilt u van een bepaald product de prijs weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.