Merken

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Vantage

Vantage Domotica

Met één druk op de knop de complete verlichting in je huis of bedrijfspand bedienen? Het kan met Vantage. Door te kiezen voor de domotica van Vantage maak je een keuze voor luxe en gemak. Behalve de verlichting kan Vantage ook het klimaat binnenshuis regelen. Naast het intelligente verlichtingssysteem stuur je met Vantage namelijk ook de slimme thermostaat aan. Het systeem houdt rekening met jouw dag- en nachtritme en volgt automatisch het natuurlijke ritme van de seizoenen. Gemakkelijk aanpasbaar en door het gebruik van de dynamische eigenschappen van ledverlichting geheel in harmonie met de omgeving.

Eenvoudige bediening

Eenmaal ingesteld verander je met één druk op de knop de sfeer in je kamer. Met een Equinox touchscreen van Vantage aan de muur regel je zowel de temperatuur in de ene kamer als de verlichting in de tuin. Overzichtelijk, aanpasbaar en uit te breiden met de functionaliteit die jij wenst. Uiteraard is het gehele systeem van Vantage ook te bedienen met een tablet of smartphone. Thuis op de bank of terwijl je op vakantie bent: overal kun je de verlichting aanpassen. De domotica van Vantage werkt gemakkelijk en intuïtief.

Optimaal lichtplan

Smits Elektrotechniek installeert en optimaliseert samen met jou het gehele systeem. Zowel wat betreft het ontwerp, de technologie als het programmeren ben je bij Smits Elektrotechniek aan het juiste adres. Vantage is een complete oplossing. Integreer het Vantage systeem in je nieuwbouw- of verbouwingsproject. Ook in een bestaande situatie kan het eenvoudig geïntegreerd worden.

Slimme technologie

De slimme technologie van Vantage is niet alleen binnenshuis in te zetten. Ook voor de verlichting van de tuin en waterpartijen of het uitlichten van een pand is Vantage hèt systeem. Tegelijkertijd met de verlichting stuurt het ook zonwering en screens aan. Vantage combineert bestaande analoge en digitale technologieën met elkaar en laat deze naadloos integreren. Vantage is onderdeel van Legrand en staat voor meer dan 30 jaar ervaring in domotica. Daarmee verzeker je je van professionele service en ondersteuning. Bij Smits Elektrotechniek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze Vantage producten of wilt u van een bepaald product de prijs weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.