Merken

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

RTI

RTI Domotica

Stuur alle elektronica in en rondom het huis aan met de producten van RTI (Remote Technologies Incorporated). Of het nu gaat om de verlichting, complete domotica of alleen je thuisbioscoop; het is allemaal mogelijk. Ook voor op kantoor of in de horeca heeft RTI diverse oplossingen beschikbaar. Van beeld en geluid tot luchtbehandeling (HVAC) en het alarmsysteem. Alles is te bedienen met RTI. Daarbij zijn intuïtieve bediening, duurzaamheid en betrouwbaarheid belangrijke kenmerken. Maar RTI wil bovenal een plezierige productervaring bieden.

Intuïtieve bediening

De geïntegreerde systemen van RTI werken gemakkelijk en zijn door iedereen te bedienen. Zowel met universele afstandsbedieningen als een bedieningspaneel aan de muur. Uiteraard zijn er voor de bediening en instellingen ook apps voor Apple, Android en Windows PC’s. Dus of je nu thuis bent, op je werk of zelfs aan het strand ligt; je hebt overal en altijd de controle. Smits Elektro installeert en programmeert samen met jou het systeem en biedt ondersteuning bij het gebruik van de domotica systemen van RTI.

Breed scala aan toepassingen

Met RTI bedien je alle verlichting in huis en zorg je ervoor dat de gordijnen open en dicht gaan. En je start net zo gemakkelijk een film op in je thuisbioscoop als dat je het alarm inschakelt. Heb je vrienden uitgenodigd voor een gezellig diner dan druk je op ‘Entertainment’: de verlichting wordt gedimd, de muziek gaat aan en de ledverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Later op de avond gebruik je de ‘Goodnight’-functie: je thuisbioscoop wordt afgesloten, de verlichting aangepast, het alarmsysteem geactiveerd en de temperatuur gaat omlaag. Op die manier is de domotica ook uitermate geschikt om energie te besparen.

Gerenommeerde merken

RTI laat zich gemakkelijk integreren met merken als Bose, Bang&Olufsen, JBL en JVC. Daarmee is het uitermate geschikt voor home theatre. Maar ook voor je complete A/V distributie: overal in huis genieten van jouw muziek en kijken naar de films en series die jij wilt. Ook voor de beveiliging van je woning en climate control werkt RTI enkel samen met gerenommeerde partners. Op die manier krijg je met RTI een veelzijdig en kwalitatief hoogstaand systeem. Bij Smits Elektrotechniek weten ze er alles van en helpen ze je graag met een installatie afgestemd op jouw wensen.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze RTI Domotica producten of wilt u van een bepaald product de prijs weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.