Merken

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

IHC-systeem (Intelligent Home Control)

Smits Elektrotechniek is al sinds 1993 een expert in het gebruik van het programmeerbare IHC-systeem. Dit systeem stelt u in staat om alle elektrische functies in uw huis te controleren, van verlichting en verwarming tot ventilatie en alarmsystemen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Met het IHC-systeem kunt u uw huis intelligent maken en toch alles naar uw wensen aanpassen.

Verlichting

Het IHC-systeem garandeert uw comfort dankzij verschillende instellingen voor de verlichting via schakelcontacten, dimmers, tijdsschakelaars, bewegings- en lichtdetectoren of een afstandsbediening. Los van deze apparaten, kunt u een “Slaapwel” knop installeren naast uw bed, of een “Welkom” knop bij de voordeur. U kan de lichten inschakelen, uitschakelen, aanpassen of voor een bepaalde tijd laten branden zoals u dat wenst.

Verwarming

Het IHC-systeem biedt u de mogelijkheid om de verwarmings- en ventilatiesystemen tijdsgestuurd te regelen. Op die manier kan u de verwarming regelen en de temperatuur verhogen of verlagen naargelang er iemand thuis is.

Ventilatie

Optimaliseer automatisch het verluchtings- en ventilatiesysteem van uw huis wanneer de lucht bedorven is.

Alarmen

Aanwezigheidsdetectoren kunnen het licht aanschakelen en een alarm activeren in geval van inbraak in uw huis. Het IHC-systeem kan ook alarmen doen afgaan in geval van een waterlek, brand, gas, uitvallen van apparaten, oververhitting, etc.

Preventieve beveiliging

In het IHC-systeem zit een toevalsgenerator die geactiveerd kan worden in geval van afwezigheid. De lichten van uw huis kunnen op die manier aan- en uitgeschakeld worden op toevallige tijdstippen om de indruk te geven dat iemand thuis is.

Bediening op afstand

U weet niet meer of u de oven uitgezet hebt, de deur gesloten hebt en het alarm geactiveerd hebt? U kan dit nu controleren door uw IHC te contacteren via eender welke computer die op het internet aangesloten is. U hebt zelfs de mogelijkheid om het licht uit te doen, de oven uit te zetten en een poort te sluiten.

Verbeterde elektrische omgeving

Met het IHC-systeem wordt de stroom naar de ongebruikte toestellen uitgeschakeld. Dat betekent dat er geen enkel elektrisch of magnetisch veld door deze toestellen gaat

Kinderveiligheid

IHC stopcontacten die in de muur ingebouwd zijn, staan enkel onder spanning wanneer deze geactiveerd worden. Kinderen kunnen dus niet geëlektrocuteerd worden als zij hun vingers erin stoppen.

Vereenvoudigde programmatie voor de Gebruiker

De gebruiker kan eenvoudig programmeren door middel van de “drag & drop” functie van een software in een Windows-omgeving.

Voorbeeld IHC-Viewer toepassing

De IHC-centrale laat toe uw installatie te bedienen en te controleren op afstand. Neem een kijkje in onze IHC modelwoning en laat je overtuigen van de onbeperkte visualisatiemogelijkheden van IHC SceneDesign.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze IHC-systeem producten of wilt u van een bepaald product de prijs weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.