Merken

Laad met zekerheid en gemak!

Alfen

Waarom laadpalen

Smits Elektrotechniek biedt kwalitatief hoogwaardige laders van het A-merk Alfen. Onze installateurs zorgen voor een optimale installatie met rekening houdend met de diverse opties en uitbreidingen. Hierdoor kunt u rekenen op een veilige, functionele en gemakkelijke operatie.

De toekomst is elektrisch rijden, en dat betekent dat de vraag naar laadpalen alleen maar zal blijven groeien. Een laadpaal is de perfecte oplossing voor iedereen die een elektrische auto bezit of van plan is om er een aan te schaffen.

Gemakkelijk en snel opladen

Met een laadpaal hoeft u nooit meer te wachten op een vrije laadplek in een openbare laadstation, of te worstelen met verlengkabels en andere opladers. Uw auto opladen is eenvoudiger dan ooit met een laadpaal.

Goedkoper op lange termijn

Hoewel de initiële investering in een laadpaal enige kosten met zich meebrengt, zult u op de langere termijn financieel voordeel behalen door het wegvallen van de afhankelijkheid van dure brandstoffen zoals benzine of diesel.

Beter voor het milieu

Elektrisch rijden is veel milieuvriendelijker dan rijden op benzine of diesel. Door een laadpaal te installeren, helpt u mee om de luchtvervuiling te verminderen en de CO2-uitstoot te verlagen.

Interesse?

Bent u op zoek naar producten van Alfen, of een aangepast prijsvoorstel? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.