IHC

R

Gemakkelijk

}

Tijdbesparend

Betrouwbaar

~

Veilig

IHC-systeem (Intelligent Home Control)

Smits Electro is de grootste gebruiker van Nederland van dit product.
ze gebruiken het dan ook al vanaf 1993 en hebben dan ook alle kennis daar voor in huis.

Met het programmeerbaar IHC-systeem kan u alle elektrische functies van een huis controleren. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt wat betreft verlichting, verwarming, ventilatie en alarmen. Met het IHC-systeem wordt de infrastructuur van uw huis intelligent, terwijl u deze naar believen kan controleren, wijzigen en aanpassen zoals u dat wilt.

Voorbeelden van functies om uw comfort te verhogen:

IHC-bewakings- en -controlemonitor op afstand (via internet) voor uw woning.

Verlichting

Het IHC-systeem garandeert uw comfort dankzij verschillende instellingen voor de verlichting via schakelcontacten, dimmers, tijdsschakelaars, bewegings- en lichtdetectoren of een afstandsbediening. Los van deze apparaten, kunt u een “Slaapwel” knop installeren naast uw bed, of een “Welkom” knop bij de voordeur. U kan de lichten inschakelen, uitschakelen, aanpassen of voor een bepaalde tijd laten branden zoals u dat wenst.

Verwarming

Het IHC-systeem biedt u de mogelijkheid om de verwarmings- en ventilatiesystemen tijdsgestuurd te regelen. Op die manier kan u de verwarming regelen en de temperatuur verhogen of verlagen naargelang er iemand thuis is.

Ventilatie

Optimaliseer automatisch het verluchtings- en ventilatiesysteem van uw huis wanneer de lucht bedorven is.

Alarmen

Aanwezigheidsdetectoren kunnen het licht aanschakelen en een alarm activeren in geval van inbraak in uw huis. Het IHC-systeem kan ook alarmen doen afgaan in geval van een waterlek, brand, gas, uitvallen van apparaten, oververhitting, etc.

Preventieve beveiliging

In het IHC-systeem zit een toevalsgenerator die geactiveerd kan worden in geval van afwezigheid. De lichten van uw huis kunnen op die manier aan- en uitgeschakeld worden op toevallige tijdstippen om de indruk te geven dat iemand thuis is.

Bediening op afstand

U weet niet meer of u de oven uitgezet hebt, de deur gesloten hebt en het alarm geactiveerd hebt? U kan dit nu controleren door uw IHC te contacteren via eender welke computer die op het internet aangesloten is. U hebt zelfs de mogelijkheid om het licht uit te doen, de oven uit te zetten en een poort te sluiten

Verbeterde elektrische omgeving

Met het IHC-systeem wordt de stroom naar de ongebruikte toestellen uitgeschakeld. Dat betekent dat er geen enkel elektrisch of magnetisch veld door deze toestellen gaat

Kinderveiligheid

IHC stopcontacten die in de muur ingebouwd zijn, staan enkel onder spanning wanneer deze geactiveerd worden. Kinderen kunnen dus niet geëlektrocuteerd worden als zij hun vingers erin stoppen.

Vereenvoudigde programmatie voor de Gebruiker

De programmatie gebeurt via de “drag & drop” functie van een software in Windows-omgeving.

Voorbeeld IHC-Viewer toepassing

De IHC-centrale laat toe uw installatie te bedienen en te controleren op afstand. Neem een kijkje in onze IHC modelwoning en laat je overtuigen van de onbeperkte visualisatiemogelijkheden van IHC SceneDesign.

Aangesloten bij