diensten

Beeld en geluid van topkwaliteit

Video / Audio

Een uitgebreid assortiment

Smits Elektrotechniek biedt u een uitgebreid assortiment aan op het gebied van audio en video. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe beamer, surround sound-systeem of een set hoogwaardige luidsprekers, wij hebben het in ons assortiment. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en geselecteerd door onze experts op basis van geluids- en beeldkwaliteit, gebruiksgemak en design.

Onze audio- en videoproducten zijn geschikt voor zowel thuis als op kantoor en zorgen voor een optimale beleving van beeld en geluid. Of u nu naar muziek luistert, een film kijkt of een presentatie geeft, met onze producten geniet u altijd van de beste kwaliteit. Wij bieden ook professionele ondersteuning voor de installatie van uw audio- en videoproducten.

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Onze technische dienst staat ook klaar voor service en onderhoud en wij helpen u graag met de afregeling van de audio- en videoproducten.

Onze showroom geeft u de gelegenheid om onze producten te zien en te horen, voordat u een aankoop doet. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom en te genieten van beeld en geluid in de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze audio- en videoproducten en hoe wij u kunnen helpen.

Multiroom Audio

Als het gaat om muziek en geluid wil je geen concessies doen op het gebied van kwaliteit. Of je nu radio wilt luisteren in de keuken, genieten van je Spotify playlist in de werkkamer of helemaal in een film wilt opgaan; de audio moet altijd en overal van een hoog niveau zijn. Bij Smits Elektrotechniek begrijpen we dat.

Bij onze oplossingen voor multiroom audio staat, naast het design, de geluidskwaliteit dan ook altijd bovenaan. Wij hebben producten van meerdere merken in het assortiment. Voor zowel receivers en versterkers, streaming apparatuur als luidsprekers kun je bij ons terecht.

Stream alle video in hoge kwaliteit

Als het om de kwaliteit van video en audio gaat, wil je alleen het beste van het beste. Voor wat betreft video distribution heeft Smits Elektrotechniek dan ook oplossingen waarmee je alle beeld in 4K kwaliteit kunt doorsturen naar welke ruimte dan ook. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden ter plekke wordt gebruik gemaakt van onder andere HDMI, UTP bekabeling en HD over IP. Ook een glasvezelnetwerk is mogelijk. Dan zijn zelfs afstanden tot 2 km te overbruggen zonder kwaliteitsverlies. Voor video distributie werkt Smits Elektro met de producten Wyrestorm en Blustream. Omdat deze goed te koppelen zijn met mediaspelers als Apple TV en de Mediaboxen van Ziggo is het niet alleen geschikt voor zakelijke gebruikers maar zeker ook voor consumenten.

De ultieme kijkervaring met jouw eigen home theatre

Een thuisbioscoop, ook wel home theatre genoemd, heb je in alle soorten en maten. Breid je televisiescherm uit met surround-soundsystem en je kunt films kijken alsof je er zelf in meespeelt. Voor de ultieme kijkervaring richt je een aparte kamer in als thuisbioscoop. Rust je dedicated viewing room uit met een 3D-beamer en luister naar audio in het Dolby Atmos of DTS-X formaat  voor een optimale beleving van films en games.

Eindeloze mogelijkheden voor beeld en geluid

Wat betreft beeld en geluid zijn de mogelijkheden eindeloos. Smits Elektrotechniek geeft graag advies zodat jij thuis de beste filmervaring beleeft. Daarbij speelt de inrichting een grote rol. Denk daarbij aan de plaatsing van de diverse luidsprekers. Ook is het van belang dat de kabels goed aangelegd worden. Dat je daarvoor bij Smits Elektrotechniek aan het juiste adres bent, is vanzelfsprekend. Hetzelfde geldt voor de verlichting. Samen richten we dit dusdanig in dat de beeldkwaliteit goed tot zijn recht komt.

Gebruiksgemak door integratie met domotica

Bij ons houdt de installatie van een thuisbioscoop niet op als de kabels zijn aangelegd en de apparatuur is aangesloten. Wij kunnen er ook voor zorgen dat alle bestaande systemen optimaal met elkaar samenwerken. Bij domotica is voor ons gebruiksgemak de basis voor het ultieme genieten. Het licht wordt gedimd, de gordijnen gaan dicht en de temperatuur gaat omhoog: de film kan beginnen. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de popcorn.

Uitgebalanceerde inrichting van je thuisbioscoop

Uiteraard zijn goede bekabeling en een keuze voor de juiste apparatuur belangrijk bij het inrichten van een thuisbioscoop. Voor de beste beleving is echter de ruimte de belangrijkste randvoorwaarde. Om de thuisbioscoop optimaal in te kunnen richten is een akoestische behandeling van de ruimte vereist. Om het geluid zo natuurgetrouw mogelijk te laten klinken, moeten de opname, weergave uit de luidspreker en akoestiek op elkaar afgestemd worden. Smits Elektrotechniek zorgt ervoor dat dit goed gebeurt. Het resultaat zal dan indrukwekkend zijn en bovenal komt jouw dure apparatuur volledig tot zijn recht.  

Interesse?

Bent u op zoek naar een aangepast prijsvoorstel? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.