DIENSTEN

Bescherming voor u en uw eigendommen

Beveiliging

Een veilig gevoel

Smits Elektrotechniek is gespecialiseerd in beveiligingsproducten omdat we beseffen hoe belangrijk het is om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak en andere veiligheidsrisico’s. Wij geloven dat een goede beveiliging de basis is voor een veilig gevoel in uw huis of bedrijf.

Ons team van professionele technici heeft jarenlange ervaring en kennis in het installeren en onderhouden van beveiligingssystemen. Wij bieden onze klanten een scala aan oplossingen, van basisalarmen tot geavanceerde beveiligingscamera’s en toegangscontrolesystemen. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen en zijn ontworpen om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak, brand, en andere veiligheidsrisico’s.

Wij geloven dat een goede beveiliging een belangrijke rol speelt in het verminderen van de criminaliteit en het verminderen van verzekeringstarieven. Onze oplossingen zijn efficiënt en helpen bij het besparen van kosten.

Inbraakbeveiliging

Stijgende cijfers van inbraken in Nederland maken het steeds noodzakelijker om huizen en bedrijven te beschermen met elektronische beveiligingssystemen. Smits Elektrotechniek biedt een uitgebreid assortiment aan beveiligingsproducten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van beveiligingssystemen.

Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen en zijn ontworpen om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak, brand, en andere veiligheidsrisico’s. 

Wij begrijpen dat sommige klanten graag professionele apparatuur willen kopen en zelf willen installeren, daarom bieden wij duidelijke Nederlandstalige handleidingen en een goede helpdesk die ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar is. Maak vandaag nog een afspraak met Smits Elektrotechniek voor een geheel vrijblijvend beveiligingsadvies.

Camerabewaking

Met camera bewaking kiest u voor gemoedsrust op elk moment. Bekijk op afstand wat er zich afspeelt in uw huis of bedrijf en bekijk opnamen achteraf. Zo bent u altijd op de hoogte van de situatie en kunt u gerust zijn dat uw eigendommen en personeel veilig zijn. Onze professionele beveiligingscamera’s zijn van hoge kwaliteit en door onze installateurs vakkundig te installeren. Contacteer ons voor meer informatie over onze camera beveiligingsoplossingen en laat u adviseren over welk systeem het beste bij u past.

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten of wilt u van een bepaald product de prijs weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.