diensten

Precisie in tekenwerk

Tekenen

Specialist in details

Smits Elektrotechniek is specialist in het vervaardigen van nieuwe tekeningen en het uitvoeren van revisietekenwerk voor elektrotechnische installaties volgens de NEN3140 en NEN1010 normen. Ons team van technische tekenaars heeft jarenlange ervaring in het creëren van nauwkeurige en gedetailleerde tekeningen van elektrotechnische installaties. Wij werken met de nieuwste technologieën en software om te zorgen dat onze tekeningen voldoen aan de laatste eisen en normen.

Altijd up-to-date

We maken niet alleen nieuwe tekeningen, maar ook voeren ook revisie tekenwerk uit. Dit houdt in dat we bestaande tekeningen updaten en aanpassen aan veranderde situaties, zoals veranderde wet- en regelgeving of aanpassing van de installatie.

Al onze tekeningen zijn nauwkeurig en gedetailleerd, en worden gebruikt voor installatie, onderhoud, inspectie en vergunning aanvragen. Door onze tekeningen actueel te houden, krijgt u inzicht in de opbouw van de installatie, waardoor storingen, overbelasting en brandgevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Bij uitbreidingen of wijzigingen van de installatie, geeft dit duidelijkheid en vermindert het risico’s. Onze tekeningen zijn een belangrijk hulpmiddel voor installateurs, bouwers, inspecteurs en verzekeringsmaatschappijen.

Minder risico's, meer veiligheid

We richten onze dienstverlening op het verminderen van risico’s en het verhogen van de efficiëntie en veiligheid van elektrotechnische installaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Smits Elektrotechniek u kan helpen bij het vervaardigen van nieuwe tekeningen en revisietekenwerk.

Interesse?

Bent u op zoek naar een aangepast prijsvoorstel? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.