DIENSTEN

Raak nooit zonder stroom met onze betrouwbare thuisaccu’s

Thuisaccu's

Uw eigen energie opslaan

Als u op zoek bent naar een manier om uw opgewekte zonne-energie op te slaan, dan zijn thuisaccu’s een uitstekende oplossing. Bij Smits Elektrotechniek bieden wij hoogwaardige thuisaccu’s die u helpen om de onbalans tussen dag en nacht of tussen een zonnige en bewolkte dag te corrigeren.

Met een thuisaccu kunt u uw eigen energie opslaan en deze later gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de piekuren wanneer de energieprijs hoog is. Door de thuisaccu op te laden tijdens daluren, kunt u deze later gebruiken en bespaart u op uw energierekening. Bovendien kan een thuisaccu fungeren als noodstroomvoorziening, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en altijd verzekerd bent van stroom, zelfs bij stroomuitval.

Ruime ervaring

Kiest u voor een thuisaccu van Smits Elektrotechniek, dan kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en een optimale installatie. Onze installateurs hebben ruime ervaring en zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen en situatie. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden qua subsidies en ondersteunen u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Kortom, een thuisaccu van Smits Elektrotechniek biedt tal van voordelen. Het is een duurzame, zelfvoorzienende en flexibele oplossing voor het opslaan van uw zonne-energie en het besparen op uw energierekening. Bovendien bieden wij hoogwaardige kwaliteit, optimale installatie en uitgebreide ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een thuisaccu.

Interesse?

Bent u op zoek naar een aangepast prijsvoorstel? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.