LexCom Home

R

Gemakkelijk

}

Tijdbesparend

Betrouwbaar

~

Veilig

Radio,TV, telefoon en data over één universele kabel

Een flexibel netwerk dat het nuttige met het aangename combineert

LexCom Home is het huisnetwerk dat u de mogelijkheid biedt om televisies, computers, telefoons, printers, faxapparaten etc., aan te sluiten in uw woning waar u maar wilt. Alle LexCom Home aansluitingen (RJ45) zijn gelijk en universeel te gebruiken. Afhankelijk van de apparatuur die u wilt gebruiken bieden wij het juiste aansluitsnoer om uw apparatuur te verbinden met het LexCom Home netwerk.

Komen er in de toekomst nieuwe aansluittechnieken of nieuwe technologieën beschikbaar dan hoeft u alleen een nieuw aansluitsnoer te gebruiken om uw apparatuur op het LexCom Home netwerk aan te sluiten of een nieuwe module toe te voegen aan uw netwerk. LexCom Home is klaar voor de toekomst. Wilt u dat uw netwerk ook voorziet in toekomstige behoeftes kies dan voor minimaal twee LexCom Home aansluitingen per vertrek, zodat u in de toekomst verzekerd bent van voldoende aansluitingen voor zowel het nuttige als het aangename.

Hét huisnetwerk voor televisie, telefoon en data

Vandaag de dag is het essentieel om in ieder vertrek te beschikken over voldoende aansluitingen voor telefoon, data en televisie en wandcontactdozen op de juiste plaatsen. Uw woning heeft een eigen breedbandnetwerk nodig, dat wil zeggen een huisnetwerk met een distributiecentrum, net zoals u een groepenkast voor uw elektriciteit heeft. Het distributiecentrum wordt verbonden met de beschikbare diensten zoals breedband internet, telefoon en kabeltelevisie.

Vervolgens kunt u zelf in het distributiecentrum bepalen welke functie de aansluitingen in de verschillende woonruimten moeten krijgen. Dit is volkomen veilig en u kunt op een eenvoudige, efficiënte wijze een aansluiting wijzigen van televisie naar data en van data naar telefoon.

Een snel en universeel systeem

LexCom Home maakt uw woning klaar voor de toekomst, klaar voor hoogwaardige communicatie. Het huisnetwerk zorgt ervoor dat zowel ‘oude’ als ‘nieuwe’ signalen naar de vertrekken worden gestuurd. Bijvoorbeeld analoge en digitale telefonie, internet via de kabel of via ADSL, kabeltelevisie, digitale televisie of satelliettelevisie.

Geen lange aansluitsnoeren meer over de vloer 

Met LexCom Home aansluitingen voor televisie, computer en telefoon in ieder vertrek is de tijd van lange snoeren over de vloer, van het ene naar het andere vertrek verleden tijd. U gebruikt korte aansluitsnoeren voor uw apparatuur, want er zijn immers in alle vertrekken universele aansluitingen. LexCom Home heeft specifieke aansluitsnoeren voor alle apparaten welke we op het LexCom Home netwerk kunnen aansluiten.

Denk vooruit

Het is onmogelijk om te voorspellen aan welke eisen een huisnetwerk over vijf jaar moet voldoen. Er zijn veel experts, maar ze zijn het niet altijd met elkaar eens. Eén ding is zeker, de elektronische snelweg groeit steeds sneller.Willen we gebruikmaken van de elektronische snelweg dan vraagt dit om een zeer hoge bandbreedte, waar we over willen beschikken in alle vertrekken. Om voorbereid te zijn op

De toekomst is de beste insteek om van begin af aan te kiezen voor een aantal extra aansluitingen. Met een LexCom Home netwerk kunt u uw huis zo inrichten dat de computer deel uit maakt van de inrichting en u niet gebonden bent aan één specifieke plaats.

Met een huisnetwerk is het zelfs mogelijk om meerdere computers te gebruiken, u deelt bestanden of internet of maakt samen gebruik van een gemeenschappelijke printer.

Slaapkamer

Is meer dan één aansluiting wenselijk? De meeste mensen willen in een slaapkamer een telefoon, maar ook een televisie en zelfs een computer. Minimaal twee aansluitingen zijn dan gewenst.

Kinderkamer

Is één telefoonaansluiting genoeg? Nee, kinderen groeien op en willen een TV of computer om huiswerk te kunnen maken. Vier aansluitingen zijn dan nodig in deze kamer.

Hal

In de buurt van de hal bevindt zich vaak het distributiecentrum. Een telefoonaansluiting is hier dan gewenst en een extra aansluiting voor toekomstige ontwikkelingen. Dit betekent twee aansluiting in de hal. 

Woonkamer

Hier zijn aansluitingen voor de televisie en video essentieel. Gewenst zijn aansluitingen voor internet en telefoon. Gezien deze wensen is een minimum van vier aansluitingen vereist.

Keuken

Zou u niet snel even het nieuws of ontbijttelevisie willen zien tijdens uw ontbijt? De telefoon wordt ook vaak gebruikt in de keuken. Daarom zijn er twee aansluitingen nodig.

Kantoor

Sluit uw computer aan op het netwerk van de zaak en werk met de snelheid van het licht vanuit huis. Uw huis wordt een efficiënte werkplek. Met slechts één muisklik maakt u verbinding naar de zaak. 

Aangesloten bij