Data

Delta 8

Het alles–in–één huisnetwerk

 In Nederlandse woningen is steeds meer elektronische apparatuur voor communicatie en entertainment te vinden en meer dan 5,4 miljoen Nederlanders hebben inmiddels een breedband internetaansluiting. Triple play (het bundelen van internet, TV en telefonie) en digitale TV zijn sterk in opkomst. Deze systemen moeten wel verbonden worden met de achterliggende netwerken. Bovendien beperkt het gebruik van allerlei apparatuur zich al lang niet meer tot de huiskamer. Ook andere ruimten, zoals slaapkamers, werkkamers en kinderkamers moeten daarom van aansluitingen zijn voorzien. Dit stelt nogal wat eisen aan de bekabeling. Gelukkig is er LexCom Delta 8, het flexibele en betaalbare huisnetwerk. Hiermee kan perfect worden voldaan aan de wensen die bewoners tegenwoordig hebben op het gebied van multimedia.

Een LexCom Delta 8 huis... is een huis zonder kabels over de vloer. Geen kabels tussen vertrekken, geen kruisverbindingen, geen TV-kastjes. Zelfs niet nadat u drie keer het meubilair in uw woning heeft verplaatst ‘om het juiste gevoel te krijgen’. En nog beter zelfs: in dit huis hoeft niemand te blijven werken in een kamer die plotseling te zonnig, te lawaaierig, te warm of te druk is. Waarom? Omdat u in een LexCom Delta 8 huis toegang heeft tot telefoon, data en TV in iedere ruimte. Vanuit iedere aansluiting.

 

Systeem met veel voordelen

U heeft bijvoorbeeld de woonkamer nodig om iets met uw vrienden te doen. Eenvoudig verwijdert u het aansluitsnoer van de TV en op hetzelfde aansluitpunt sluit u de computer aan. En uw familieleden? Zij kunnen TV kijken in een willekeurige andere kamer.

Altijd, overal en binnen enkele seconden kunt u die activiteit doen die u wilt. Als u honger krijgt, neemt u de computer mee naar de keuken en gaat u verder met het surfen op internet. En als uw familie in de keuken wilt zijn, kunt u met een lach vertrekken. Er zijn ook aansluitingen in het volgende vertrek.

De kern van het LexCom Delta 8 systeem bestaat uit een kleine basisunit die wordt verbonden met de hoofdaansluiting van radio/TV, telefoon, internet en entertainment. De basisunit zendt de signalen via de standaard LexCom Delta 8 datakabels naar de verschillende ruimten.

De voordelen van LexCom Delta 8:

  • Eén standaard kabel voor alle systemen: radio/TV, telefoon, data en entertainment;
  • Gelijktijdige aansluiting van TV, telefoon en data met de LexCom Delta 8 splitter;
  • Eenvoudig te installeren;
  • Eenvoudig te gebruiken;
  • Perfect beeld en geluid door ingebouwde signaalversterker voor radio en TV;
  • Breedbandig, dus toekomstzeker;
  • Open interface voor datatoepassing (wireless, VoIP).

 

Veelgestelde vragen

Is een draadloos huisnetwerk geen betere oplossing? LexCom Delta 8 voorziet in toekomstige toepassingen zoals draadloze units, voice over IP (spraak over Internet), digitale video en meer, dankzij de open interfaces. Daarnaast is LexCom Delta 8 niet zo duur als een draadloos netwerk.

Hoeveel telefoonlijnen kan ik krijgen met LexCom Delta 8? Twee. Op de basisunit, kiest u met een schakelaar welke telefoonlijn naar welke aansluiting wordt gestuurd. Om de andere lijn te kiezen, zet u de schakelaar weer terug.

Wat als ik meer dan 8 aansluitingen nodig heb? Voeg een tweede basisunit toe aan de eerste en koppel ze met het hiervoor bestemde snoer. Iedere basisunit geeft 8 nieuwe aansluitingen.

Is LexCom Delta 8 duur om te installeren? Integendeel. LexCom Delta 8 is eenvoudig te installeren, en daarom niet duur. De connectoren voor de aansluitpunten worden zonder speciaal gereedschap gemonteerd en in de basisunit worden IDC-contacten gebruikt voor snelle en eenvoudige montage van de kabels. De testkit maakt het eenvoudig om het systeem in te stellen en de verbindingen te controleren.

Eenvoudig in gebruik

  • Geen patchverbindingen: zodra de basisunit aangesloten is op de telefoonlijn(en), dataswitch, kabeltelevisie of antenne, heeft de gebruiker toegang tot alle ondersteunde diensten vanaf alle aansluitingen
  • Eenvoudig radio/TV, telefoon en data-apparatuur met het juiste aansluitsnoer op é én van de 8 verbindingen aansluiten om gebruik te maken van de gewenste applicatie.
  • Gelijktijdig TV, telefoon en uw computer gebruiken op é én aansluiting met de LexCom Delta 8 splitter

Aangesloten bij