Intercom

R

Gemakkelijk

}

Tijdbesparend

Betrouwbaar

~

Veilig

Intercom

Wat is intercom

Kortgezegd maakt een intercomsysteem het mogelijk om te communiceren tussen meerdere personen. Dit kan door middel van beeld en/of geluid.

Een intercomsysteem bestaat meestal uit 2 gedeeltes: een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost is een onderdeel van het intercomsysteem dat buiten (bijvoorbeeld op de deur of bij een poort) wordt opgehangen. Deze buitenpost staat in verbinding met een binnenpost. Deze  wordt vaak in het huis opgehangen. Zo kunnen bezoekers door middel van de buitenpost contact opnemen met jou. Op deze manier weet je altijd wie er aan je deur of poort staat.

Overal toegang tot de intercom

Smits Elektro heeft bijvoorbeeld een deurbel met camera in het assortiment. Als iemand aanbelt, krijg je een melding. Je hebt de mogelijkheid om terug te praten naar deze persoon. Ook als je niet thuis bent. Uiteraard kun je zien wie er aanbelt. Dit kan middels de ingebouwde camera. Met een monitor of scherm aan de muur kun je deze personen in de gaten houden, maar je kunt ook gebruik maken van een app voor je tablet of telefoon. Zo kun altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Smits Elektro heeft verschillende merken intercomsystemen in het assortiment.

 

DoorBird

DoorBird is dé fabrikant als het gaat om het creëren van elegante design intercomsystemen. Alle producten van DoorBird worden ontwikkeld en gecreëerd in Duitsland. Het merk staat voor kwaliteit en klasse. DoorBird heeft een uitgebreide lijn aan producten. Daardoor kan het gemakkelijk geïntegreerd worden in de bekendste domotica systemen zoals Creston, RT-control 4, Fibaro en B&O. Alsof dat nog niet genoeg is, kan DoorBird ook gecombineerd worden met bewakingssystemen als LILIN, HikVision en Dahua.

Dahua

Dahua is een van de grootste spelers op de markt van videobewakingsproducten. Dahua staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De producten van Dahua zijn schaalbaar en koppelbaar met vele verschillende andere apparaten. Dahua staat ook bekend als erg veilig. Zo worden beveiligingssystemen van Dahua gebruikt in de bankenwereld en tijdens de Olympische Spelen maar ook tijdens de G6 Top en verschillende wereldtentoonstellingen

Aangesloten bij