Inbraak beveiliging

R

Gemakkelijk

}

Tijdbesparend

~

Veilig

Inbraak-Beveiliging

Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek op elk denkbaar tijdstip van de dag. Bescherming van huis en inboedel d.m.v. elektronische systemen is tegenwoordig geen overbodige luxe, maar is een noodzakelijk kwaad geworden.Uit recente cijfers blijkt dat er iedere 73 seconden een (poging tot) inbraak wordt gedaan. In 15% van de gevallen kwamen de dieven nog een keer terug bij hetzelfde slachtoffer.

smits Elektrotechniek biedt een uitgebreid programma aan beveiligingsproducten voor zowel particulieren als bedrijven waarmee u zich hiertegen kunt beschermen.

Smits Elektrotechniek is een professionele beveiligingsinstallateur met partners die complete beveiligings projecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling invult. Ook de service en nazorg is door onze 24-uurs bereikbaarheid goed geregeld.

De laatste jaren hebben we gemerkt dat heel veel “handige” doe het zelvers graag professionele apparatuur koopt en dit zelf wil installeren. Ook hierin kunnen wij u goed voorzien met in de eerste plaats duidelijke Nederlandstalige handleidingen en een goede helpdesk die ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar is.

Maak vandaag nog een afspraak met Smits Elektrotechniek voor een geheel vrijblijvend beveiligings advies.

Aangesloten bij