Video distribution

Hoge kwaliteit

Overal en snel

Bedieningsgemak

Overal beeld in fantastische kwaliteit

Stream alle video in hoge kwaliteit

Als het om de kwaliteit van video en audio gaat, wil je alleen het beste van het beste. Voor wat betreft video distribution heeft Smits Elektro dan ook oplossingen waarmee je alle beeld in 4K kwaliteit kunt doorsturen naar welke ruimte dan ook. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden ter plekke wordt gebruik gemaakt van onder andere HDMI, UTP bekabeling en HD over IP. Ook een glasvezelnetwerk is mogelijk. Dan zijn zelfs afstanden tot 2 km te overbruggen zonder kwaliteitsverlies. Voor video distributie werkt Smits Elektro met de producten Wyrestorm en Blustream. Omdat deze goed te koppelen zijn met mediaspelers als Apple TV en de Mediaboxen van Ziggo is het niet alleen geschikt voor zakelijke gebruikers maar zeker ook voor consumenten.

Wyrestorm

Wyrestorm ontwikkelt en produceert alles in eigen beheer met als resultaat dat het echte specialisten zijn op het gebied van HDMI, HDBaseT, HD over IP en AV control. Een breed scala waardoor voor elke situatie wel een passende oplossing beschikbaar is. Wil je een 4K signaal downscalen naar 1080i? Geen probleem. Maar ook andersom is mogelijk. Met het assortiment van Wyrestorm zijn de mogelijkheden bijna eindeloos maar belangrijker nog: het werkt altijd. Zo hoef jij je niet meer bezig te houden met de techniek en kun je je volledig concentreren op de  inhoud als je een zakelijke presentatie geeft. Bekijk samen met Smits Elektro wat de mogelijkheden zijn.

Blustream

De producten van Blustream zijn ervoor gemaakt om gemakkelijk opgenomen te worden in je domotica of geautomatiseerde werkomgeving. Zowel voor HDMI als Video over IP zijn betrouwbare en snelle modules beschikbaar. Door middel van een LAN-netwerk verstuur je met het Blustream Multicast System gemakkelijk beeld en geluid in hoge kwaliteit naar verschillende ruimtes. Afstanden tot 100 meter zijn daarbij geen bezwaar.
Door gebruik te maken van zogenaamde extenders zijn ook voor HDMI grotere afstanden geen bezwaar. Zo is video distributie in een resolutie van 1080i tot 50 meter mogelijk. Met de drag&dropTV app is het aansturen van het Blustream Multicast systeem kinderspel.

Aangesloten bij