Audio/Video

Ultieme filmervaring 

z

Helder geluid

Groot comfort

Thuisbioscoop

De ultieme kijkervaring met jouw eigen home theatre

Een thuisbioscoop, ook wel home theatre genoemd, heb je in alle soorten en maten. Breid je televisiescherm uit met surround-soundsystem en je kunt films kijken alsof je er zelf in meespeelt. Voor de ultieme kijkervaring richt je een aparte kamer in als thuisbioscoop. Rust je dedicated viewing room uit met een 3D-beamer en luister naar audio in het Dolby Atmos of DTS-X formaat  voor een optimale beleving van films en games.

Eindeloze mogelijkheden voor beeld en geluid

Wat betreft beeld en geluid zijn de mogelijkheden eindeloos. Smits Elektro geeft graag advies zodat jij thuis de beste filmervaring beleeft. Daarbij speelt de inrichting een grote rol. Denk daarbij aan de plaatsing van de diverse luidsprekers. Ook is het van belang dat de kabels goed aangelegd worden. Dat je daarvoor bij Smits Elektro aan het juiste adres bent, is vanzelfsprekend. Hetzelfde geldt voor de verlichting. Samen richten we dit dusdanig in dat de beeldkwaliteit goed tot zijn recht komt.

Gebruiksgemak door integratie met domotica

Bij ons houdt de installatie van een thuisbioscoop niet op als de kabels zijn aangelegd en de apparatuur is aangesloten. Wij kunnen er ook voor zorgen dat alle bestaande systemen optimaal met elkaar samenwerken. Bij domotica is voor ons gebruiksgemak de basis voor het ultieme genieten. Het licht wordt gedimd, de gordijnen gaan dicht en de temperatuur gaat omhoog: de film kan beginnen. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de popcorn.

Uitgebalanceerde inrichting van je thuisbioscoop

Uiteraard zijn goede bekabeling en een keuze voor de juiste apparatuur belangrijk bij het inrichten van een thuisbioscoop. Voor de beste beleving is echter de ruimte de belangrijkste randvoorwaarde. Om de thuisbioscoop optimaal in te kunnen richten is een akoestische behandeling van de ruimte vereist. Om het geluid zo natuurgetrouw mogelijk te laten klinken, moeten de opname, weergave uit de luidspreker en akoestiek op elkaar afgestemd worden. Smits Elektro zorgt ervoor dat dit goed gebeurt. Het resultaat zal dan indrukwekkend zijn en bovenal komt jouw dure apparatuur volledig tot zijn recht.  

Aangesloten bij