Audio/Video

Remote

Wanneer je het hebt over domotica staat gebruiksgemak voorop. Je wilt dus niet voor elk apparaat een aparte afstandsbediening moeten gebruiken. Daarom heeft Smits Elektro een compleet assortiment met bedieningspanelen en afstandsbedieningen waarmee jij de controle hebt over alle verschillende systemen. Behalve dat je al je domotica systemen kunt aansturen, zijn de remotes ook zeer geschikt om je audio en video te bedienen. Complete oplossingen dus die niet alleen geschikt zijn voor consumenten maar ook gebruikt worden door professionals.

Volledig te programmeren

RTI biedt diverse mogelijkheden voor remote control. Zowel touchpanels en keypads voor aan de muur als losse afstandsbedieningen zijn beschikbaar. Uiteraard zijn er ook apps voor zowel iOS als Android devices. Het belangrijkste kenmerk is dat ze volledig programmeerbaar zijn. Deze flexibiliteit levert de gebruiker een echt persoonlijke interface op. Smits Elektro helpt je graag bij het programmeren van de afstandsbedieningen van RTI. Op die manier ben je verzekerd van een optimaal bedieningsgemak voor al je domotica, de thuisbioscoop en multiroom audio.

1-kamer oplossingen

Wanneer je op zoek bent naar een afstandsbediening voor gebruik in een enkele ruimte, bijvoorbeeld je thuisbioscoop, zijn de remotes van Pro Control aan te raden. Pro Control is een onderdeel van RTI en werkt dan ook goed samen met hun producten. De afstandsbedieningen zijn volledig te programmeren en sluiten daardoor perfect aan op jouw wensen. Doordat producten van Pro Control gemakkelijk te integreren zijn met diverse merken als Denon HEOS, Marantz maar ook je iPad of iPhone, is er voor iedere situatie wel een geschikte oplossing beschikbaar.

Eenvoudige integratie

De producten van RTI werken ideaal in iedere domotica omgeving. Ook de afstandsbedieningen van Pro Control werken naadloos samen met complete domotica oplossingen. Ook met andere systemen van andere merken zijn de afstandsbedieningen en touchpanels eenvoudig te integreren. Smits Elektro is leverancier en installateur van diverse systemen. Onze uitgebreide kennis en ervaring gebruiken we dan ook graag om jou te adviseren over wat in jouw situatie de beste oplossing is.

Aangesloten bij