Professioneel geluid

AUDAC

Helder en verfijnd geluid

Audac heeft een passie voor geluid. En dat hoor je. Of het nu gaat om achtergrondmuziek in een winkel of een omroepsysteem in een sporthal. Hun doelstelling is om hoogwaardige producten te realiseren tegen een concurrerende prijs. Kwaliteit staat daarbij op de eerste plaats.
Met het complete gamma van professionele audioapparatuur van Audac is er voor elke soort ruimte wel een passende oplossing. Van geluidsinstallaties voor horeca en retail tot omroepsystemen in sporthallen en kerken. Overal is het geluid helder en klinkt de muziek verfijnd.

Hoogwaardige audio oplossingen

Audac is een Belgische fabrikant van hoogwaardige audio oplossingen en biedt een compleet assortiment professionele audio apparatuur. Bij het ontwikkelen van de producten wordt geluisterd naar zowel installateurs en dealers als de eindgebruikers. Daardoor heeft Audac een goed beeld van de markt en innoveert ze naar de behoeften van haar klanten. Op die manier innoveert Audac luidsprekers, versterkers en mixers die voldoen aan de hoge eisen die gebruikers stellen wat betreft audio kwaliteit, gebruiksgemak en eenvoudige bediening. 

Audiokwaliteit in elke ruimte 

De producten van Audac zijn in allerlei ruimtes toepasbaar. ETB Smits bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Zo kun je bij ons terecht voor de geluidsinstallatie in een spreekkamer, vergaderruimte, horecagelegenheid of winkel. Ook voor de audio installatie in een kerk of raadzaal zijn wij een professionele partner. Samen met Audac zorgt ETB Smits voor een kwalitatief hoogwaardige installatie. Of het nu gaat om een omroepsysteem in sporthal of de geluidsinstallatie voor een kantoor of bedrijfspand: bij ons ben je aan het juiste adres.

Official dealer Audac

ETB Smits is officiële installateur van Audac producten voor de Nederlandse markt. Samen met jou inventariseren welke behoefte er is op het gebied van audio. Aan de hand daarvan stellen we een installatieplan op. Speakers, versterkers, microfoons en mixers stemmen we af op jouw wensen. Zowel de kwaliteit van het geluid als een eenvoudige bediening staan daarbij voorop. De systemen van Audac zijn gemakkelijk te plaatsen en overal toepasbaar. 
Kom eens langs in onze showroom en ervaar zelf de hoge audio kwaliteit en het gebruikersgemak.  Wij vertellen je 
graag meer over geluidssystemen van Audac. 

Aangesloten bij